EPN T98 Kuur Behandeling

EPN Kuur Behandeling voor Haaruitval en Kaalheid

Heb je last van haaruitval of dunner wordend haar en ben je op zoek naar een effectieve oplossing? Ontdek de kracht van de EPN kuur behandeling in combinatie met T98 Peptiden. Deze innovatieve aanpak is speciaal ontworpen om haaruitval te verminderen en haargroei te stimuleren. Hier leggen we uit wat EPN is, hoe de T98 Peptiden werken en hoe deze combinatie je kan helpen om weer voller en gezonder haar te krijgen.

Wat is EPN?

EPN (Electroporation Needling) is een geavanceerde technologie die microneedling en elektroporatie combineert om haargroeimiddelen zoals T98 Peptiden effectief in de hoofdhuid te laten doordringen. Microneedling creëert microkanaaltjes in de hoofdhuid, terwijl elektroporatie elektrische pulsen gebruikt om tijdelijke openingen in de celmembranen te maken. Hierdoor kunnen de T98 Peptiden dieper en effectiever in de hoofdhuid worden opgenomen, wat zorgt voor optimale stimulatie van haargroei.

Wat zijn T98 Peptiden?

T98 Peptiden zijn krachtige haargroeimiddelen die speciaal zijn ontwikkeld om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en de haargroei te stimuleren. Deze peptiden werken op cellulair niveau om de haarfollikels te versterken en de hoofdhuid te revitaliseren. Door de combinatie met EPN worden deze peptiden optimaal in de huid opgenomen, wat hun effectiviteit vergroot en zorgt voor langdurige resultaten.

Voordelen van een EPN Kuur met T98 Peptiden

Met een EPN-kuur gecombineerd met T98 Peptiden profiteer je van:

 • Stimulatie van Haargroei: Microneedling en T98 Peptiden stimuleren de bloedcirculatie en activeren groeifactoren die essentieel zijn voor nieuwe haargroei.
 • Diepe Absorptie van Haargroeimiddelen: Elektroporatie zorgt ervoor dat T98 Peptiden diep in de hoofdhuid doordringen, waardoor ze direct de haarfollikels kunnen versterken.
 • Versterking van Haarfollikels: De behandeling helpt zwakke of inactieve haarfollikels te reactiveren, wat kan leiden tot hernieuwde haargroei en sterkere haarstrengen.
 • Ondersteuning van Natuurlijke Haargroei: De T98 Peptiden ondersteunen de natuurlijke haargroeicyclus en verbeteren de gezondheid van de haarzakjes, wat leidt tot voller en gezonder haar.

Voor Wie is een EPN Kuur met T98 Peptiden Geschikt?

Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van:

 • Androgenetische Alopecia: De meest voorkomende vorm van haaruitval bij zowel mannen als vrouwen.
 • Telogeen Effluvium: Haaruitval veroorzaakt door stress, hormonale veranderingen of andere tijdelijke factoren.
 • Dunner Wordend Haar: Personen die merken dat hun haar dunner wordt en op zoek zijn naar een effectieve manier om dit proces tegen te gaan.
 • Algemene Haar- en Hoofdhuidverzorging: Iedereen die een gezondere hoofdhuid en verbeterde haargroei wil.

Hoe Werkt de EPN Behandeling met T98 Peptiden?

Tijdens de EPN-behandeling:

 1. Microneedling: Fijne naaldjes creëren microkanaaltjes in de hoofdhuid, wat de bloedcirculatie stimuleert en de opname van T98 Peptiden vergemakkelijkt.
 2. Elektroporatie: Elektrische pulsen maken de celmembranen tijdelijk doorlaatbaar, zodat de T98 Peptiden diep in de hoofdhuid kunnen doordringen en direct de haarfollikels kunnen bereiken.

Rol van T98 Peptiden:

 • Diepe Voeding van Haarfollikels: De peptiden dringen diep in de hoofdhuid door en voeden de haarfollikels direct, wat bijdraagt aan sterker en gezonder haar.
 • Versterking en Herstel: T98 Peptiden helpen de haarfollikels te versterken en het natuurlijke herstelproces van de hoofdhuid te ondersteunen.

Resultaten en Onderhoud

De resultaten van een EPN-kuur met T98 Peptiden zijn vaak al binnen enkele weken zichtbaar. Voor het beste resultaat raden we een reeks van 6 tot 12 behandelingen aan, afhankelijk van de mate van haaruitval en individuele behoeften. Om de resultaten te behouden, kunnen periodieke onderhoudsbehandelingen nuttig zijn.

Verwachte Resultaten:

 • Binnen enkele weken: Verbeterde haardichtheid en gezondere haargroei.
 • Langdurig: Versterkte haarfollikels en een gezondere hoofdhuid, met blijvend voller haar.

Onderhoudstips:

 • Dagelijks Druppelen met T98 Peptiden: Na de behandelingscyclus wordt aangeraden om de T98 Peptiden dagelijks te gebruiken gedurende 30 tot 60 dagen voor optimaal resultaat.
 • Terugbrengen naar Periodiek Gebruik: Na deze periode kan het gebruik van de peptiden worden teruggebracht naar enkele keren per week, afhankelijk van de behaalde resultaten.

 

Ideale Tijdschema voor EPN Behandelingen

Tijd Tussen de Behandelingen

 • Frequentie van Behandelingen: In de meest ideale situatie worden de behandelingen gepland met intervallen van 2 tot 4 weken.
 • Reden voor de Interval: Deze interval is lang genoeg om de hoofdhuid de tijd te geven om te herstellen en te reageren op de behandelingen, maar kort genoeg om continu stimulatie en verbetering te bieden.

Standaard Behandelingsschema

 1. 1e Behandeling: Start de kuur.
 2. 2e Behandeling: 2 weken na de eerste behandeling.
 3. 3e Behandeling: 2 tot 4 weken na de tweede behandeling.
 4. 4e Behandeling: 2 tot 4 weken na de derde behandeling.
 5. 5e Behandeling: 2 tot 4 weken na de vierde behandeling.
 6. 6e Behandeling: 2 tot 4 weken na de vijfde behandeling.

Totaal Tijdschema: Het totale behandeltraject van 6 behandelingen kan in 3 tot 6 maanden worden afgerond, afhankelijk van de specifieke intervallen die worden toegepast.

Waarom een Halfjaar voor 6 Behandelingen?

1. Optimaal Herstel en Respons:

 • Door de behandelingen over een periode van 3 tot 6 maanden te spreiden, kan de hoofdhuid voldoende tijd krijgen om te herstellen en te reageren op de stimulatie. Dit vermindert de kans op overbelasting en irritatie.
 • De groeicyclus van haar wordt optimaal benut, aangezien haarfollikels tijd nodig hebben om te reageren op de behandelingen en om nieuwe haargroei te genereren.

2. Continue Stimulatie:

 • Regelmatige behandelingen zorgen voor aanhoudende stimulatie van de bloedcirculatie en de opname van actieve ingrediënten zoals T98 Peptiden, wat essentieel is voor effectieve haargroei.
 • Continuïteit in behandelingen voorkomt terugval in haaruitval en ondersteunt blijvende verbeteringen.

3. Langdurige Effectiviteit:

 • Het geleidelijk verbeteren van de hoofdhuidgezondheid en haargroei over een langere periode zorgt ervoor dat de behaalde resultaten duurzaam zijn.
 • Door de behandelingen over een halfjaar te spreiden, wordt de haarfollikel continu gevoed en ondersteund, wat de kans op langdurige resultaten vergroot.

Veelgestelde Vragen over de Tijdsintervallen

Waarom is een interval van 2 tot 4 weken ideaal? De interval van 2 tot 4 weken biedt een goede balans tussen herstel en continuïteit. Het geeft de hoofdhuid voldoende tijd om te herstellen en de behandelingen effectief te integreren zonder de huid te overbelasten.

Wat gebeurt er als ik een behandeling mis? Het missen van een enkele behandeling is meestal niet schadelijk, maar het is belangrijk om zo consistent mogelijk te zijn om de beste resultaten te bereiken. Het wordt aanbevolen om contact op te nemen met je behandelaar om een nieuw schema te bespreken.

Kan ik de behandelingen sneller achter elkaar uitvoeren? Hoewel het mogelijk is om behandelingen sneller achter elkaar uit te voeren, kan dit leiden tot overbelasting van de hoofdhuid en mogelijke irritatie. Het is belangrijk om de tijd te nemen voor herstel en optimale respons.

Is het nodig om na 6 behandelingen door te gaan met periodieke onderhoudsbehandelingen? Dit is per persoon verschillend, periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de behaalde resultaten te behouden en verdere haaruitval te voorkomen. Deze onderhoudsbehandelingen kunnen minder frequent zijn, zoals eens per 2 tot 3 maanden.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat kan ik verwachten na een EPN-behandeling met T98 Peptiden? Na de behandeling kan de hoofdhuid licht rood zijn, maar dit trekt meestal snel weg. Je zult na enkele weken verbetering in haargroei en dikte merken.

Hoe vaak moet ik de behandeling ondergaan?

Een volledige kuur bestaat meestal uit 6 tot 12 behandelingen, afhankelijk van jouw specifieke situatie en behoeften.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling veroorzaakt meestal slechts lichte ongemakken, vergelijkbaar met een prikkelend gevoel. De meeste mensen vinden het goed te verdragen.

Kan ik mijn gebruikelijke haarproducten blijven gebruiken?

Ja, maar het wordt aanbevolen om producten te gebruiken die de behandeling ondersteunen, zoals de T98 Peptiden en speciale shampoos.

Wat als ik stop met de T98 Peptiden?

Na het behalen van het gewenste resultaat kun je het gebruik van de T98 Peptiden verminderen. Bij opnieuw optredende haaruitval kun je weer beginnen met het dagelijks gebruik van de peptiden.

Wordt het haar vet van het T98 concentraat?

Nee, T98 maakt het haar en de hoofdhuid in principe niet vet. Het bevat pure plantaardige essentiële oliën die diep in de huid doordringen en volledig worden opgenomen.
Er is een kleine kans dat het toch iets vettig kan worden, dit kan komen door het stimuleren van de bloedcirculatie op de hoofdhuid. Gebruik van T98 shampoo kan helpen om het haar voller en minder vet te maken.

Wat zijn de kosten?